www.Voedsel-actie.nl zoekt sponsors!

Deelnemers van Corazon www.voedsel-actie.nl kopen nu nog zelf de voedselboxen. Maar sommige, met name 65+ zitten zo diep in financiële nood dat zelf de lage kosten van een Corazonbox al te veel is. Daarom zoekt Corazon naar bedrijven die hen wil sponsoren!

Wij willen de verkoopprijzen voor Corazonboxen sterk kunnen verlagen voor armere mensen of zelfs gratis kunnen verstreken. Met name onze hoofddoelgroep, de ouderen in de samenleving, de 65 + willen we een zo goedkoop mogelijk , of liever gratis Corazon voedselbox aanbieden. We  willen de ouderen eigenlijk niet bij de voedselbank in de rij zien staan. Daarom richten wij ons voornamelijk op hen met www.voedsel-actie.nl. Al is een ieder bij ons welkom.

Om te selecteren wie wel en wie niet arm is werken we daar waar mogelijk is  nauw samen met lokale kerkelijke hulp organisaties zoals Caritas van de Katholieke kerk. Zij weten vaak meer wie van de ouderen te weinig geld hebben om dagelijks vers voedsel te kunnen kopen. Ze verwijzen de mensen naar ons toe.

We zoeken dus bedrijven die hen willen sponsoren. Bijvoorbeeld bedrijven die in de voedsel branche zitten, de producenten van voedsel of bedrijven die op enige wijze aanverwant zijn aan de voedsel industrie. We zoeken ook bedrijven die hun omzet genereren met diensten verwant aan de armoede en schulden problematiek zoals incasso bureaus, deurwaarders, schuldbemiddeling kantoren, budgetering organisaties en schuldhulpverleners . Maar natuurlijk is elk bedrijf meer dan welkom ons te sponsoren.

Samen kunnen we hen helpen. Samen werken aan een wereld met minder armoede! Sponsort u ons mee?

De boxen inkopen, inpakken en afleveren kosten ons geld, vaak meer dan we doorrekenen voor de Corazonboxen. Daarom vragen wij u ons te helpen via sponsorschap van de Corazonbox en voedsel-actie .

Wilt u ons helpen om de kosten voor www.voedsel-actie.nl te dekken? Dat kan door een gift over te maken, maar ook door een regelmatige donatie. Alle bedragen zijn welkom. Ons bankrekeningnummer is: NL50 KNAB 0258 9368 19 tnv het groene hart

Wilt u uw logo op onze website?

Voor bedrijven: als u de Corazonbox regelmatig wilt ondersteunen met een vast bedrag van boven € 30,00 per maand dan kunnen wij als u dat wilt de naam van uw bedrijf en het bedrijfslogo op onze website plaatsen, als sponsor. Daarmee vergroot u uw naamsbekendheid en toont u uw betrokkenheid met mensen in schulden of armoede, onze hoofdoelgroep zijn ouderen. maar hulp bieden aan gezinnen doen we ook zo helpen wij hen ook dat zij hun kinderen dagelijks gezond vers voedsel vor kunnen zetten.

Als sponsor laat u zien dat u Corazon duurzame christelijke bedrijfsvoering belangrijk vindt.

Onze Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 52658880

Wilt u overleg over sponsoring? Neem dan even contact op: bel 06-28325262 of stuur een e-mail naar stichtingcorazon@ziggo.nl

0

Zoek je iets??! Typ het hier in.